lørdag 28. mai 2011

Nina om Sjelevenner


Man merker fort hvem man kommer godt overens med og hvem man ikke gjør det med.
For meg er en sjelevenn en person som du treffer og merker at man kan prate om alt med og blir forstått, eller rett og slett ikke prate sammen og selv da bli forstått :-) Denne personen gir energi og ikke tapper deg for energi. Du føler også at denne personen er ekte og ikke skjuler seg bak en falsk fasade av hvordan andre mener at hun/han skal være.

Noen savner å treffe noen som forstår hvem DU egentlig er....en sjelevenn forstår.
I hverdagens stress og jag så husker man ikke på å sette av tid til å treffe sine sjelevenner. Både de her på jorda og de på "den andre siden". Man blir tappet for energi når man ikke får gjøre det man har behov for og som gjør godt for seg....man glemmer seg selv.
Mange av oss tenker: "Å så koselig det var å være på besøk hos henne, vi skravla i ett!" eller møter flere på en cafe der samtalen rundt bordet interresserer alle, man kjenner at man får energi!
"ÅÅÅ dette må vi gjøre oftere!"....men det skjer ikke....Hvorfor skjer ikke det? Hvorfor kan man ikke prioritere seg selv litt først av og til? Gjøre det som er bra for seg: besøke venner, gå tur i skogen, trene på treningsstudio, meditere, gi healing, sitte på cafe hele dagen å skravle med venner.....gjøre det som faller inn....

Husk du er den viktigste i ditt liv! <3

Jeg vil takke mine sjelevenner for at dere er her <3 og si velkommen til dere nye som kommer! <3 ;-)