tirsdag 14. august 2012

Hei igjen!

Da har jeg vært litt i dvale i sommermåndene, men nå syns jeg det var på tide å skrive litt her.

Sommeren her nord har ikke vært helt topp når det gjelder været, men nå ser det ut som om at varmen og sola har funnet oss også :-) her må alle solstråler nytes så sitter ute å skriver.

Sensommeren og høsten synes jeg er den fineste tiden på året så håper at vi blir heldig med været. Koselig å sitte ute når det mørkner ute. Brenne stearinlys og bål og bare nyte stunden ute!
Om ikke så altfor lenge så er vinteren på tur.

Tenker tilbake på hva året 2012 så langt har gitt meg.
Opplevd mye, truffet mange flotte mennesker som jeg håper å møte på ved senere annledninger fremmover....og det kommer jeg til å gjøre ;-)
Det har vært glede og det har vært sorg, det har vært ufordringer og det har vært løsninger....med andre ord et vidt spekter som man tar med seg på sin ferd....
Men man må ikke glemme å leve i nuet, og å se frammover på nye muligheter og utfordringer.

For tiden ser jeg fram til nye kurs/foredrag/eventer og gleder meg til spennende opplevelser!
Det som skjer i min regi vil jeg hele tiden oppdatere på min hjemmeside: www.alternativhuset.no og på Facebook: Salten Alternative Forum. Og jeg vil også prøve å få med meg andre ting som skjer i regi av andre.
Det første jeg ser fram til nå er Alternativmessen i Harstad 14.-16. september! Håper å treffe mange "gamle" kjennte og å bli kjennt med nye :-)

Er så heldig å ha fått truffet mange mennesker, men jeg er så uheldig med at jeg har litt dårlig hukommelse ;-)) men kjenner du meg igjen så ta kontakt det setter jeg stor pris på <3
Er det ikke et ordtak som er slik: "Alle kjenner apen, men apen kjenner ingen" hehehehehe! :-)
Jeg trenger en påminnelse for å friske opp hukommelsen :-))

Da håper jeg vi sees neste gang ;-))

Alt godt til dere alle! <3