fredag 27. januar 2012

Lilli Bendriss og Camillo Løken til Bodø!

Ånd og Vitenskap-kurs i Bodø 1. februar

Lilli har de siste 20 årene kanalisert verdifull informasjon til oss mennesker fra den andre siden. Camillo har i mange år vært lidenskapelig opptatt av å finne svar på fire sentrale spørsmål: HVEM ER VI, HVOR KOMMER VI FRA, HVA GJØR VI HER og HVOR SKAL VI??. Sammen har de hentet inn en enorm mengde informasjon gjennom alle disse årene som nå har blitt samlet mellom to permer i boken BEVISSTHETSKIFTE.
Spennende forskning viser hvor viktig hjertet er for å kunne påvirke verden rundt oss og hvordan det påvirker det elektromagnetiske feltet rundt jorda. Når vi er i harmoni, takknemlighet og glede sender hjertet ut et helt annen signal enn når vi er i frykt.

Dette kveldskurset tar for seg ulike temaer fra Bevissthetsskiftet som Bevissthet, Sjelen, DNA
og Tankens Kraft.
I tillegg vil ny informasjon som har kommet til oss bli inkludert. Det handler bl.a. om The Language of Light som vi er blitt fortalt aktiverer DNA strenger som har ligget skjult i oss mennesker.
Vi har 2 DNA strenger, men tidligere i år ble en gutt ved navn Alfie i England påvist å ha 3 DNA strenger. Han er det første mennesket i verden som har påvist mer enn 2 DNA strenger. Mange mener tiden vi er inne i nå handler om å aktivere skjulte DNA strenger i oss - DNA strenger som forskere enda ikke har oppdaget.

Kurset viser både aspekter fra vitenskapen fra Camillos studiematriale gjennom mange år og fra det åndelige gjennom Lillis kanaliseringsinformasjon.

MER INFO OM KURSET HER:
http://www.lillibendriss.com/index.php?option=com_content&view=article&id=136%3Aand-og-vitenskap&catid=16%3Atjenester&Itemid=189


KURSPRIS:
Kr. 1050,- (betales inn på konto: 4509 28 74463 Mrk: Navnet ditt)
(servering av kaffe/te og kjeks/frukt) :-)
BINDENE PÅMELDING!

PÅMELDINGSFRIST: SÅ SNART SOM MULIG!!

PÅMELDING:
 på mail: ninai150@gmail.com
eller på tlf: 40101714



Lilli og Camillo signerer sin bok 'Bevissthetskifte'.

Lilli's hjemmeside: http://www.lillibendriss.com/
Camillo's hjemmeside: http://camilloloken.com/ 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Ta gjerne å kommentere mine innlegg :-)