fredag 22. april 2011

Kraftdyr


Vi har alle kraftdyr fra fødselen - en betydningsfull indikator på vår personlige kraft - som følger oss på vår sjels reise gjennom tid og rom. Disse åndelige guider er sterkt personlig, siden de speiler vår indre åndlige natur. Vi har flere kraftdyr, de hjelper og leder oss, gir oss mot og styrke gjennom de forskjellige faser vi går igjennom i vår personlige utvikling.

Alt etter hvilken fase vi befinner oss i, vil de forskjellige kraftdyr være dominante, noen er hverdags hjelpere andre mor/far typer som hjelper og trener oss og øker vår forståelse for oss selv.

Et hvert menneske har ni kraftdyr som representerer de spesielle talent og evner man innehar. Noen av dine kraftdyr vil ha en større innflytelse enn de andre, når du finner dine kraftdyr, vil du føle en sterkere forbindelse eller "vite" at enkelte av dine dyr har større inflytelse enn de andre. Dette kan som sagt endre seg, om du i perioder skulle ha større behov for kraften fra et av dyrene. Når du er på bølgelengde med dine kraftdyr, kan du motta meldinger fra de som hjelper deg i din vandring her på Moder Jord.

 Her er en link der det er en oversikt over forskjellige kraftdyr:


1 kommentar:

Ta gjerne å kommentere mine innlegg :-)