torsdag 21. april 2011

Hva er Thea-healing?

 

Theta-teknikken er kvantemekanikk der vi kan krysse dimensjoner og utføre healinger og foreta avlesninger uten å komme i konflikt med tid og rom. Disse teknikkene har vært kjent av mesterhealere gjennom tusenvis av år. Albert Eistein forstod at når han kunne forandre hjernebølger kunne han komme frem til helt andre svar enn det som folk flest vil si er normale - det er slik genier må tenke for å kunne finne geniale svar. Han gjorde dette ved å visualisere at han red på en lysstråle ut i universet. Det er sånn vi også jobber med Thetahealing, vi visualiserer at vi går opp over vårt eget hode som en lysball helt til vi kommer til "skaperen av alt som er", det er herfra vi kan utføre healinger som er utenfor det rasjonelle og det som vi tenker er normalt.

Theta hjernebølger under Thetahealing?

Hjernebølgene finnes i fem forskjellige frekvenser:beta,alfa,theta,delta og gamma. Disse hjernebølgene er i kontinuerlig bevegelse.Hjernen produserer ustanselig bølger på alle frekvensene.Alt du gjør og sier reguleres av hjernebølgenes frekvens. Vitenskapsmenn har oppdaget at visse hjernefrekvenser (spesielt innenfor alfa og theta) kan: 1. Lindre stress og bidra til betydelig og landvarig reduksjon av plagene hos personer som lider av angst. 2. Gjøre det enklere å oppnå dyp,fysisk avslapning og mental klarhet. 3. Gi forberedende verbale evner og økt verbal IQ. 4. Synkronisere hjernehalvdelene. 5. Fremkalle levende spontane mentale bilder og fantasirike kreative tanker,redusere smerter,fremme eufori og stimulere frigjøring av endorfiner. Man oppnår en theta-tilstand når man sender sin bevissthet ut gjennom sitt kronechakra og oppretter kontakt med Skaperen og gir befalinger til sitt ubevisste sinn og "kilden" i forbindelse med bestemte formål,som f.eks.når man foretar avlesninger og healinger. Dette er egentlig noe jeg alltid har gjort under mine "vanlige"healingbehandlinger, men da jeg lærte Thetahealing,lærte jeg å gjøre det på en litt mer strukturert måte.
Grunnlegger Vianna Stibal Vianna Stibal, som fikk kanalisert metoden Theta healing, helbredet seg selv for kreft på sekundet med Theta healing. Hun har siden hatt over 40.000 klienter med fantastiske resultater. Det rapporteres at brukne ben og vonde rygger helbredes, dødstruende syke mennesker leges, sykdommer og plager forsvinner og folk får et bedre og mer gledesfylt liv. Denne teknikken har dukket opp i menneskenes historie mange ganger gjennom tidene. Bla. i Egypt for ca. 5-6.000 år siden der det levde mennesker som det ble sagt kunne helbrede øyeblikkelig.

 

Teknikken brukes av sykepleiere i USA

Thetahealing er godkjent som tilleggsutdanning for sykepleiere i visse stater i USA og i samarbeid med leger har det blitt gjort ulike tester som har vist at Thetahealing virkelig virker øyeblikkelig i menneskekroppen. Thetateknikken Thetahealing handler å bli en observatør i universet og ett med denne magiske kraften som noen kaller GUD, Kilden, Skaperen av alt som er, for så å samskape sammen med denne kraften. Ved å lære raskt å gå inn i theta-hjernebølger kan utøveren ta del i denne kraften for å manifestere healing og helbredelse. Når utøveren observerer og er vitne til at healingen skjer, overføres den til vår virkelighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Ta gjerne å kommentere mine innlegg :-)