torsdag 21. april 2011

Urkraftkurs


Urkraft har en side på facebook:
 http://www.facebook.com/home.php#!/group.php?gid=278792622659


URKRAFTKURS I FAUSKE 7.-8. MAI MED LILLI BENDRISS OG CATRINE BEHR


Fortsatt ledige plasser igjen! Er du interessert i å bli med så ta kontakt på mail: ninai150@gmail.com

Intensjonen med kurset:
Inne i deg finnes det en kjerne fylt med en søken etter å åpne opp for den delen av deg selv som besitter dyp spirituell kunnskap og visdom. Denne delen av deg kjenner lengsel etter å gjenkjenne seg som del av den store Helheten og som kjenner sin plass og oppgave her på kloden. Denne delen av deg er din iboende kunnskap som du kom inn med i denne inkarnasjonen - din Ur-arv. For å få denne delen til å gi seg til kjenne, til å få vokse ytterligere frem, må vi starte et indre arbeid. Fra vi ble født som strålende lysvesener, med klar intuisjon og følelse av åndelig tilhørighet, startet vi en reise hvor egoet vårt hele tiden erfarer de utfordringer og vanskeligheter som vi er ment å lære av for å vokse som mennesker. Underveis skaper vi blokkeringer i oss selv og vi mister kontakten med vår sanne natur.
Når vi starter arbeidet med å forløse stagnert energi som har skapt blokkeringer i oss selv, kan vi klare å gjenfinne vår sanne natur, vår urkraft - den delen av oss som rommer Kjærlighet, Visdom, Kreativitet, Klarhet og Tilhørighet. Under kurshelgen vil vi arbeide med forløsning av disse blokkeringene. Vi åpner opp for både latter og gråt som nødvendige og befriende kilder til forløsning. Gjennom shamanistiske ritualer, trommens universelle kraft, guidet meditasjon, bevegelse, lyd og stillhet bringes deltagerne med på en reise innover i sitt eget skattekammer, der overraskende potensiale ligger bortgjemt og ubrukt.
Dersom du er klar til å ta neste steg i din bevisstgjøring om hvem du egentlig er og hvilken Kraft du besitter, er du hjertelig velkommen! Håper å se deg, vi skal ha en flott og skapende helg - vi gleder oss oss til å møte nye og gamle kursdeltakere!!
Varme hilsener fra Lilli & Cathrine :)



Her er link til nettsiden til Lilli Bendriss. Klikk inn for en titt! :-) Masse interessant der :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Ta gjerne å kommentere mine innlegg :-)