fredag 22. april 2011

Hjelpere & Guider

"Connecting"

Alle har vi en eller flere hjelpere og  minst en guide i livet.
Dine hjelpere er der for deg og du er deres "oppdragsgiver". De venter på at du skal be om hjelp til det du måtte ha behov for. Og gjør du ikke det,vil de alikevel prøve å tilkalle din  oppmerksomhet,der det foreligger grunn til det.
De prøver å tilkalle din oppmerksomhet på forskjellige måter, ved f.eks.å lage lyder av ulik karakter, flytte på ting, lage stjernedryss eller lyskuler. De kommuniserer på forskjellige måter. Noen "snakker" via gjenstander, viser deg saker og ting ved å rive ned noe fra ei hylle eller lignende, få oppmerksomheten din rettet mot det som kan få deg til å finne svaret på noe du lurer på.
 Noen ganger sender de deg beskjed via en tekst i en bok, avis e.l. noen ganger via en sang eller et dikt. Dette  "noe"  dukker  bare  plutselig opp i hodet ditt...Tenk over det neste gang det skjer(du vil det nå som du vet om det)
Kanskje gir det deg svar på noe du har lurt på.
Kanskje kommer de til deg via drømmer, da brukes symbolikk ofte.(blomst, skip, fly o.a.) Om du har bedd en bønn eller bare stillt et spørsmål ut i lufta, vil svaret komme før eller siden, enten straks eller kanskje om 2 uker eller  2 måneder,  alt  avhenger av hva det gjelder, eller når  du er moden for svaret.
Det kommer som regel når du minst venter det...Er du ikke vant til å tenke i disse baner, kan det være nyttig å lære deg å åpne opp for din intuisjon og å trene deg i å se etter svarene.
Det hersker mange teorier rundt begrepet Guide/hjelper. Grunnen til at så mange oppfatter den andre siden så forskjellig, kan rett og slett  være at vi er ulike individer og har ulike oppfatninger, slik vi har av det aller meste.....
Hjelpere og guider eksisterer i ulike nivåer og er derfor også forskjellige. Hjelpere utfyller ulike oppgaver i vårt liv ettersom vi utvikler oss og våre behov endres og blir derfor skiftet ut  opptil flere ganger. Men vi har alle en som er med oss hele livet gjennom. Når du er blitt kjent med din hjelper/guide -VET du når de er der! De kommer alltid på samme måte slik at du alltid vet når de er der.

"Energy"

Bildene er malt av min tante Inger Dillan Antonsen.
Klikk inn på hennes side å se flere fantastiske bilder:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Ta gjerne å kommentere mine innlegg :-)