fredag 27. januar 2012

Lilli Bendriss og Cathrine Behr til Fauske!

(Bildet er tatt da de var i Fauske i mai 2011.
De fikk i Fauske-marmor i gave.)

Lilli og Cathrine har satt av helgen 10.-11- mars 2012 til å komme nordover til oss! Så nå har du annledningen til å få bli med på et fantastisk kurs!
Du som har vært på dette kurset før må også gjerne bli med.....ingen kurs er like :-)

INTENSJONEN MED KURSET:
Inne i deg finnes det en kjerne fylt med en søken etter å åpne opp for den delen av deg selv som besitter dyp spirituell kunnskap og visdom. Denne delen av deg kjenner lengsel etter å gjenkjenne seg som del av den store Helheten og som kjenner sin plass og oppgave her på kloden. Denne delen av deg er din iboende kunnskap som du kom inn med i denne inkarnasjonen - din Ur-arv. For å få denne delen til å gi seg til kjenne, til å vokse ytterligere frem, må vi starte ett indre arbeid. Fra vi ble født som strålende lysvesener, med klar intuisjon og følelse av åndelig tilhørighet, startet vi en reise hvor egoet vårt hele tiden erfarer de utfordringer og vanskeligheter som vi er ment å lære av for å vokse som mennesker. Undervei skaper vi blokkeringer i oss selv og vi mister kontakten med vår sanne natur.
Når vi starter arbeidet med å forløse stagnert energi som har skapt blokkeringer i oss selv, kan vi klare å gjenfinne vår sanne natur, vår urkraft - den delen som rommer Kjærlighet, Visdom, Kreativitet, Klarhet og Tilhørighet. Vi åpner opp for både latter og gråt som nødvendige og befriende kilder til forløsning. Gjennom shamaniske ritualer, trommens universelle kraft, guided meditasjon, bevegelse, lyd og stillhet bringes deltakerne med på en reise i sitt eget skattekammer, der overraksende potensiale ligger bortgjemt og ubrukt.
Dersom du er klar for å ta ditt steg i din bevisstgjøring om hvem du egentlig er og hvilken Kraft du besitter, er du hjertelig velkommen! Håper å se deg, vi skal ha en flott og skapende helg - vi gleder oss til å møte nye og gamle kursdeltakere!! <3
<<--------------------->>
LILLI BENDRISS:
Lilli er for de fleste kjent fra TV (åndenes makt/fornemmelse for mord) eller fra kursvirksomhet.
Lilli liker å kalle seg for “livsveileder” og arbeider som kanal eller ett medium gjennom kontakt med en åndelig verden.
I flere år har hun holdt kurs med fokus på å frigjøre seg fra personlige blokkeringer. Hennes største glede er å hjelpe andre mennesker med å slippe løs urkraften, livsgleden og kjærligheten. Fordi hun selv bruker sin intuisjon og kraft på kursene blir de dynamiske, uforutsigbare og spennende.
Den sjette sansen ligger i oss alle, og vi må trene for å kunne bruke den som veiviser og inspirasjon.

CATHRINE BEHR:
Cathrine arbeider som Kursholder, livsveileder og formidler.
Hun formidler kunnskap fra The Sacred Wisdom Keepers, en gammel indiansk ur-tradisjon, samt fra sine formødre fra den gamle Inka-tradisjonen i Sør-Amerika.
Cathrine har holdt en rekke kurs sammen med Lilli Bendriss, og det mest kjente er Urkraftkurset som har vært gjennomført gjentatte ganger de siste årene. Cathrines misjon er å bistå mennesker med å gjenfinne sin egen visdom, klarhet og tilknytning til sin opprinnelige natur. Gjennom å løse opp i blokkeringer og mønstre som vi har skapt, kan vi starte prosessen med å åpne opp for vår høyere bevissthet og intuisjon slik at vi kan bli den beste utgaven av oss og selv til glede for oss selv og våre omgivelser.
FØLER DU AT DETTE BLIR RETT FOR DEG SÅ MÅ DU IKKE NØLE MED Å BLI MED :-) GRIP SJANSEN! <3 <3 <3

  
  
KURSPRIS:
Kr. 3000,-
(kr.1500,- betales innen 10. februar på kontonr. 4509 28 74463
Mrk: med navnet ditt)
DETTE ER DA ENDELIG OG BINDENDE PÅMELDING.
Resterende beløp betales første kursdag (helst eksakt beløp).

KURSTID:
Lørdag og søndag kl. 10-17

OVERNATTING:
Fauske Hotell pr. natt. kr. 725,- eller kr. 875,- spørs hvilken str. på rommene man ønsker :-)

PÅMELDINGSFRIST OG INNBETALINGSFRIST:
10. Februar 2012

PÅMELDING:
Påmelding og spørsmål sendes til meg på mail ninai150@gmail.com.
Velkommen! Gleder meg til å treffe deg! :-)
                                              

Lilli's bok 'Gaven' fås kjøpt bla. på Fauske Bokhandel :-)

Lilli Bendriss hjemmeside: http://www.lillibendriss.com/



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Ta gjerne å kommentere mine innlegg :-)